Wat is Psycho-ecologie?

Wat is Psycho-ecologie?

Geert Delanoeije en Marleen D’hose ontwikkelden de ‘psycho-ecologie’ als een nieuwe methodiek waarin je leert om de samenhang tussen psychologische, energetische en materiële aspecten van een situatie te onderzoeken. 

Zo binnen, zo buiten, leerde ons de oude Hermes. Je kleren zijn je tweede huid, je woning is je derde huid, je huis weerspiegelt wie je bent. Verandering brengen aan de buitenkant zal ook je innerlijke transformatie sterk bevorderen en ondersteunen. Praktische en energetische veranderingen hebben een groot effect op je welzijn en gezondheid, je relaties, de doorbraak in je carrière, de resultaten van je bedrijf, de heropleving van je buurt, enz.
Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus-Intuïtie vzw, die het belangrijkste onderdeel  uitmaakt van het Timotheus Project, is een gespecialiseerde vormingsinstelling, erkend door het Vlaams ministerie van cultuur. Al meer dan 25 jaar zijn we actief op het gebied van de niet-formele educatie. We leggen ons toe op intuïtieve ontwikkeling, bewustzijnsverruiming, persoonlijke groei en levensverdieping.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Privacy verklaring >