Praktisch

Praktisch

De meeste lessen vinden plaats in de Baarbeekhoeve (Baarbeekstraat 24, 2812 Muizen). Voor een wegbeschrijving, klik hier. Sommige trainingsdagen gaan door op verplaatsing. De juiste locatie wordt je tijdens de opleiding meegegeven.

Tijdens de lesdagen in de Baarbeekhoeve worden voor lunch en avondeten biologisch/vegetarische maaltijden voorgeschoteld. Deze zijn in de prijs begrepen, evenals de koffiepauzes. Eventuele dieetwensen kan je doorgeven aan het secretariaat. Hier wordt dan zo goed als mogelijk rekening mee gehouden.

Voor de lunch tijdens de dagen op verplaatsing dien je picknick mee te nemen.

Er is een mogelijkheid tot overnachting tijdens de weekends in Jeugdherberg De Zandpoort in Mechelen. Voor meer info raadpleeg de website https://www.jeugdherbergen.be/nl/mechelen.
Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus-Intuïtie vzw, die het belangrijkste onderdeel  uitmaakt van het Timotheus Project, is een gespecialiseerde vormingsinstelling, erkend door het Vlaams ministerie van cultuur. Al meer dan 25 jaar zijn we actief op het gebied van de niet-formele educatie. We leggen ons toe op intuïtieve ontwikkeling, bewustzijnsverruiming, persoonlijke groei en levensverdieping.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Privacy verklaring >