Co-creator

Afgestudeerde cursisten en cursisten Master Coaches of Leaders verbinden zich via het co-creator netwerk. Volgens de Internationale en Europese richtlijnen blijf je erkend als Psycho-Energetisch coach, als je voldoende uren praktijkervaring per jaar verzamelde en regelmatige deelnam aan nascholing, supervisie en intervisie.

Maar de ambitie van EPECA reikt verder. Samen met de leden willen we een netwerk ontwikkelen. Het doel hiervan is om theoretische en praktische kennis en ervaringen, inzichten en methoden, te ontwikkelen en te verdiepen tot een ‘Body of Knowledge’ voor het Psycho-energetisch coachen.

Als lid maak je dus deel uit van dit netwerk. Dit biedt je de kans om samen met anderen multi-dimensionele wetmatigheden te onderzoeken en creatieve toepassingen te ontwikkelen. Zo kunnen nieuwe realiteiten ontstaan. Hiervoor ben je per definitie actief in een studie- en experimenteergroep.

Als Psycho-energetisch Coach of Leader word je, indien je dat wenst, vermeld op de EPECA-website. Zo kunnen mensen op jouw psycho-energetische diensten beroep doen.

De jaarlijkse bijeenkomst voor Co-creatives vindt plaats op 11 november in Affligem. Deze dag is enkel voor leden van het Co-creative.Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus-Intuïtie vzw, die het belangrijkste onderdeel  uitmaakt van het Timotheus Project, is een gespecialiseerde vormingsinstelling, erkend door het Vlaams ministerie van cultuur. Al meer dan 25 jaar zijn we actief op het gebied van de niet-formele educatie. We leggen ons toe op intuïtieve ontwikkeling, bewustzijnsverruiming, persoonlijke groei en levensverdieping.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Privacy verklaring >