beroepsopleiding 'psycho-energetica'

Epeca verzorgt opleidingen voor actieve professionals om aangeleerde psycho-energetische en intuïtieve vaardigheden te integreren in hun beroepspraktijk. We richten ons op professionelen uit de hulpverlening, de zorgsector, het onderwijs, de creatieve en commerciële wereld, en op leidinggevenden in alle takken van het economische weefsel en in de administratie. Onze cursisten ontwikkelen doorheen de opleiding hun intuïtieve bewustzijn en coach en leadership vaardigheden, waarna ze die integreren in hun professionele praktijk.

Epeca is erkend als beroepsvereniging met als thema psycho-energetica. In dit kader zijn de opleidingsnormen en -doelen volgens de internationale criteria voor innovatie, kwaliteit en integriteit. Onze afgestudeerden ontvangen gecertificeerde getuigschriften die beantwoorden aan de internationale en Europese standaards.

Na het volgen van de basisopleiding tot Psycho-energetisch Practitioner (1 jaar), kan jij je verder bekwamen tot Psycho-energetisch Master Coach of Master Leader (2 jaar).

 

Waarom zijn deze opleidingen vernieuwend?

Je krijgt een geïntegreerde, toepasbare en vernieuwende opleiding waarbij niet enkel je kennis vergroot, maar ook je menselijke vaardigheden toenemen, je gezondheid verbetert, je relatie zich verdiept en de zin van je bestaan zich progressief voor je opent. 

Door het heraanknopen met de krachtige psychologische dynamiek van de zielsenergie in je dagelijkse leven, krijg je zo’n vitale impulsen in je leven, dat letterlijk alles nieuw wordt. Het sleutelmoment is de bewustzijnservaring dat alles met alles verbonden is, rechtstreeks en onrechtstreeks. Op dat moment neemt de cursist weer zijn natuurlijke plaats in het totale systeem van het leven op aarde in, naar taak verantwoordelijkheid en vreugde.

 

De verschillende stappen

Starterskit:

(minimumvoorwaarde om de opleiding te starten)

of

 

Psycho-energetica:

  1. Psycho-energetisch Practitioner (1 jaar)

 

  1. Psycho-energetisch Master, met de keuze tussen:

 

 schema intuitieve ontwikkeling


ons aanbod

Je vind hier op chronologische volgorde de lijst van alle activiteiten binnen EPECA.

Geen items beschikbaar
Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus-Intuïtie vzw, die het belangrijkste onderdeel  uitmaakt van het Timotheus Project, is een gespecialiseerde vormingsinstelling, erkend door het Vlaams ministerie van cultuur. Al meer dan 25 jaar zijn we actief op het gebied van de niet-formele educatie. We leggen ons toe op intuïtieve ontwikkeling, bewustzijnsverruiming, persoonlijke groei en levensverdieping.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Privacy verklaring >