WANDELINGEN EN REIZEN
Intuïtief-energetische verkenningen van steden en natuurgebieden

We trekken enkele keren per jaar op alternatieve ontdekkingstocht naar adembenemende plaatsen in de natuur of boeiende steden. Wat mag je verwachten?

  • Begeleiding door mensen die psycho-energetisch geschoold zijn.
  • Ruimte voor meditatie.
  • Helingsmomenten van geblokkeerde energieën op bepaalde plekken en in jezelf.
  • Ontmoetingen met gelijkgestemden.

Eénmaal per jaar organiseren we een exploratiereis van een aantal dagen naar een regio of stad in het buitenland. Zo deden we in het verleden o.a. Parijs, Cornwall, Kreta en Elzas aan.

In de Paasvakantie van 2019 is er geen intuïtief-energetische reis voorzien. De volgende verdere en langere reis mag je verwachten in 2020. Deze wordt in 2019 voorbereid. Plaats en data zullen begin van de herfst 2019 kenbaar gemaakt worden.

Deze activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk. Ze bieden tevens een goed voorsmaakje van wat je in de beroepsopleiding Psycho-ecologie kan verdiepen.

WANDELINGEN EN REIZEN

ONS AANBOD

Je vind hier op chronologische volgorde de lijst van alle korte activiteiten binnen het Timotheus Project, zoals rituelen, meditaties, energetische exploratiewandelingen en -reizen, films, concerten, lezingen en workshops.

Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus-Intuïtie vzw, die het belangrijkste onderdeel  uitmaakt van het Timotheus Project, is een gespecialiseerde vormingsinstelling, erkend door het Vlaams ministerie van cultuur. Al meer dan 25 jaar zijn we actief op het gebied van de niet-formele educatie. We leggen ons toe op intuïtieve ontwikkeling, bewustzijnsverruiming, persoonlijke groei en levensverdieping.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Privacy verklaring >