WANDELINGEN EN REIZEN
Intuïtief-energetische verkenningen van steden en natuurgebieden

We trekken enkele keren per jaar op alternatieve ontdekkingstocht naar adembenemende plaatsen in de natuur of boeiende steden. Wat mag je verwachten?

  • Begeleiding door mensen die psycho-energetisch geschoold zijn.
  • Ruimte voor meditatie.
  • Helingsmomenten van geblokkeerde energieën op bepaalde plekken en in jezelf.
  • Ontmoetingen met gelijkgestemden.

Eénmaal per jaar organiseren we een exploratiereis van een aantal dagen naar een regio of stad in het buitenland. Zo deden we in het verleden o.a. Parijs, Cornwall, Kreta en Bretagne aan.

In de Paasvakantie van 2024 doen we als intuïtief-energetische reis de mytischer Elzas aan.  Bekijk hier de detailinfo

Lees ook eens het artikel Ontmoetingen in het land van het oude Volk dat verscheen in ons tijdschrift Timotheus-Nieuws nr 58.

Deze activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk. Ze bieden tevens een goed voorsmaakje van wat je in de beroepsopleiding Psycho-ecologie kan verdiepen.

WANDELINGEN EN REIZEN

Volledig aanbod chronologisch of selecteer per regio via filter rechts

Loading...Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus is een lerende beweging die mensen bijeenbrengt en vormt om vanuit hun innerlijke ruimte en intuïtieve intelligentie hun talenten te ontwikkelen. Timotheus roept mensen op om vanuit intrinsieke bewogenheid, verantwoordelijkheid op te nemen en zich actief onderzoekend en bewustzijnsverruimend, te engageren in hun kleine gemeenschap, de brede samenleving en een wereld in transitie.  Het uiteindelijke doel is een multidimensionele en ethische samenleving die ruimte laat voor zowel de mentale ratio als voor ‘het supra-mentale’ - of dat wat het mentale overstijgt - waarin burgers co-creatief en zelfbewust zin geven aan een goed en harmonieus samenleven.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Inloggen >

Privacy verklaring >