RITUELEN EN MEDITATIES
Belangrijke ankermomenten voor rust en heling

Rituelen hebben steeds een belangrijke plek ingenomen in de geschiedennis. De helende waarde van zo'n activiteiten worden in onze huidige maatschappij vaak onderschat. Binnen Timotheus Project willen we dit gegeven terug meer aandacht geven. Op vaste momenten organiseren we daarom activiteiten met een ritueel. Zo eren we bijvoorbeeld de seizoenen en koppelen daar graag gezelligheid troef aan. Absoluut een aanrader om eens mee te maken. 

Maandelijks zijn er ook de lichtcirkels. Dit zijn meditatieve bijeenkomsten om contact te maken met overledenen met als doel aandacht te geven aan het rouwproces.

RITUELEN EN MEDITATIES

Volledig aanbod chronologisch of selecteer per regio via filter rechts

Loading...Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus is een lerende beweging die mensen bijeenbrengt en vormt om vanuit hun innerlijke ruimte en intuïtieve intelligentie hun talenten te ontwikkelen. Timotheus roept mensen op om vanuit intrinsieke bewogenheid, verantwoordelijkheid op te nemen en zich actief onderzoekend en bewustzijnsverruimend, te engageren in hun kleine gemeenschap, de brede samenleving en een wereld in transitie.  Het uiteindelijke doel is een multidimensionele en ethische samenleving die ruimte laat voor zowel de mentale ratio als voor ‘het supra-mentale’ - of dat wat het mentale overstijgt - waarin burgers co-creatief en zelfbewust zin geven aan een goed en harmonieus samenleven.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Inloggen >

Privacy verklaring >