RITUELEN EN MEDITATIES
Belangrijke ankermomenten voor rust en heling

Rituelen hebben steeds een belangrijke plek ingenomen in de geschiedennis. De helende waarde van zo'n activiteiten worden in onze huidige maatschappij vaak onderschat. Binnen Timotheus Project willen we dit gegeven terug meer aandacht geven. Op vaste momenten organiseren we daarom activiteiten met een ritueel. Zo eren we bijvoorbeeld de seizoenen en koppelen daar graag gezelligheid troef aan. Absoluut een aanrader om eens mee te maken. 

Maandelijks zijn er ook de lichtcirkels. Dit zijn meditatieve bijeenkomsten om contact te maken met overledenen met als doel aandacht te geven aan het rouwproces.

RITUELEN EN MEDITATIES

ONS AANBOD

Je vind hier op chronologische volgorde de lijst van alle korte activiteiten binnen het Timotheus Project, zoals rituelen, meditaties, energetische exploratiewandelingen en -reizen, films, concerten, lezingen en workshops.

Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus-Intuïtie vzw, die het belangrijkste onderdeel  uitmaakt van het Timotheus Project, is een gespecialiseerde vormingsinstelling, erkend door het Vlaams ministerie van cultuur. Al meer dan 25 jaar zijn we actief op het gebied van de niet-formele educatie. We leggen ons toe op intuïtieve ontwikkeling, bewustzijnsverruiming, persoonlijke groei en levensverdieping.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Privacy verklaring >