LEZINGEN
Blijf op de hoogte van nieuwe ontdekkingen op het vlak van innerlijke ontwikkeling

Vanuit onderzoek binnen het Timotheus Project zullen de leden van de kerngroep via lezingen hun opgedane kennis en ervaringen delen met het grotere publiek.

Geregeld nodigen we ook boeiende sprekers uit om te vertellen over bepaalde thema’s. Uiteraard altijd met een link naar Intuïtieve Ontwikkeling.

Er is steeds ruimte voor interactie, gevolgd door een drink en een ontspannende babbel met de andere gasten.

Het programma wordt trimestrieel aangekondigd via ons gratis driemaandelijks tijdschrift. Raadpleeg de website en de e-nieuwsbrief voor eventuele last-minute wijzigingen

LEZINGEN

ONS AANBOD

Je vind hier op chronologische volgorde de lijst van alle korte activiteiten binnen het Timotheus Project, zoals rituelen, meditaties, energetische exploratiewandelingen en -reizen, films, concerten, lezingen en workshops.

Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus-Intuïtie vzw, die het belangrijkste onderdeel  uitmaakt van het Timotheus Project, is een gespecialiseerde vormingsinstelling, erkend door het Vlaams ministerie van cultuur. Al meer dan 25 jaar zijn we actief op het gebied van de niet-formele educatie. We leggen ons toe op intuïtieve ontwikkeling, bewustzijnsverruiming, persoonlijke groei en levensverdieping.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Privacy verklaring >