EVENEMENTEN
Een diversiteit aan initiatieven tot gemeenschapsvorming 

Timotheus Project wil op de eerste plaats een maatschappelijk draagvlak creëren. Gemeenschapsvorming is daarbij het belangrijkste doel. 

In dit kader worden er regelmatig initiatieven genomen om mensen bij elkaar te brengen. Zo zijn er de jaarlijkse events, zoals de afstudeerdag van de beroepsopleiding Psycho-energetica, het zomerzonnewendefeest en de kerstviering.

Sinds 2017 loopt er ook opnieuw een 'Intuïtief filmproject'. In samenwerking met Cartoon's Antwerpen brengen we films die op één of andere manier verband houden met het gedachtengoed van het Timotheus Project. Thema’s als zingeving, spiritualiteit, esoterie, multi-dimensionaliteit, leven en dood, komen aan bod. Het zijn schitterende films die vaak nooit de filmzaal halen wegens: te moeilijk, te spiritueel of te controversieel. Cinefiel Carl Vanderheyden zal telkens de film inleiden. We nodigen je uit om achter de beelden te kijken en de wetten van het spirituele universum van de filmregisseur te herkennen. Klank, filmbeeld en een inspirerende filmaffiche brengt je iedere keer een bewustzijnsverruimende ervaring. Na de film is er de mogelijkheid tot gezellig napraten met een drankje in de bar van de filmzaal in de benedenverdieping.

EVENEMENTEN

ONS AANBOD

Je vind hier op chronologische volgorde de lijst van alle korte activiteiten binnen het Timotheus Project, zoals rituelen, meditaties, energetische exploratiewandelingen en -reizen, films, concerten, lezingen en workshops.





Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!



Over ons

Timotheus-Intuïtie vzw, die het belangrijkste onderdeel  uitmaakt van het Timotheus Project, is een gespecialiseerde vormingsinstelling, erkend door het Vlaams ministerie van cultuur. Al meer dan 25 jaar zijn we actief op het gebied van de niet-formele educatie. We leggen ons toe op intuïtieve ontwikkeling, bewustzijnsverruiming, persoonlijke groei en levensverdieping.



Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Privacy verklaring >