CAUSERIES EN LEZINGEN
Timotheus in gesprek met...

In het DNA van het Timotheus Project zit steeds weer de vraag: Hoe verbinden we als mens ‘zingeving, betekenisgeving en motivatie met maatschappelijke betrokkenheid en inzet?’ Zo groeide de droom om regelmatig in het kader van een ‘Causerie’ boeiende persoonlijkheden uit te nodigen die willen getuigen over hun bezieling in hun leven in verbinding met hun maatschappelijke betrokkenheid en inzet.

Zo willen we schrijvers, bedrijfsleiders, acteurs, politicus, professor, een religieuze leider of andere boeiende persoonlijkheden die actief zijn in onze samenleving vandaag, in de komende periode interviewen. Iemand die een speciale passie heeft, waar we een verwantschap mee voelen en die in onze ogen een bijdrage levert aan onze samenleving in transitie.

Philippe Vandevorst (of iemand  anders vanuit Timotheus) zal telkens het interview leiden.

De opbrengst van de avond gaat naar een ‘goed doel’ dat door de geïnterviewde zelf gekozen wordt

CAUSERIES EN LEZINGEN

ONS AANBOD

Je vind hier op chronologische volgorde de lijst van alle korte activiteiten binnen het Timotheus Project, zoals rituelen, meditaties, energetische exploratiewandelingen en -reizen, films, concerten, lezingen en workshops.

Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus-Intuïtie vzw, die het belangrijkste onderdeel  uitmaakt van het Timotheus Project, is een gespecialiseerde vormingsinstelling, erkend door het Vlaams ministerie van cultuur. Al meer dan 25 jaar zijn we actief op het gebied van de niet-formele educatie. We leggen ons toe op intuïtieve ontwikkeling, bewustzijnsverruiming, persoonlijke groei en levensverdieping.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Privacy verklaring >