Walk-in

  •     Wil je groeien in bewustwording?
  •     Wil je graag nog beter leren mediteren?
  •     Wil je graag mensen uit je streek ontmoeten?
  •     Wil je graag even tot rust komen en ontspannen?
  •     Wil je jouw leven een nieuwe duurzame wending geven?
  •     Wil je jouw dagelijks leven de balans geven die je nodig hebt?
  •     Wil je energetische ondersteuning voor je persoonlijke  intenties en projecten
  •     Wil je graag op een nieuwe manier je steentje bijdragen aan een wereld in transitie?

Gun jezelf dan tijdens een Walk-in tijd en ruimte om bij jezelf te komen.

Stilte- en natuurbeleving

Een Walk-in is een uitnodigend ervaringsmoment van rustgevende en opladende stilte. Deze worden georganiseerd op zoveel mogelijk plekken in Vlaanderen. Tijdens zo'n wandeling in de natuur kom je letterlijk en figuurlijk in beweging: je ziet nieuwe vergezichten, je ervaart de wereld om je heen met al je zintuigen en je ontmoet gelijkgezinden. We wandelen, kuieren en pauzeren ook heel regelmatig. 

Je creëert ruimte voor intens genieten, meditatie, deelmomenten, alleen-zijn in verbondenheid met de natuur en de anderen. Het is niet alleen een manier om tot rust en ontspanning te komen, maar vaak ook een bron van verdieping, inspiratie, vreugde en troost.

Een walk-in vindt meestal plaats in een gekend natuur- of stiltegebied. De begeleider is opgeleid in en heeft ervaring met meditatie en innerlijke groei. Je betaalt 5 euro ter plaatse als bijdrage en steun aan het Active Community Project.

 

Voor iedereen toegankelijk

Een Walk-in is open voor zowel de totale beginner als voor een benieuwde gevorderde beoefenaar. Je wandelt in stilte, afwisselend in groep en dan weer op jezelf. Af en toe deel je jouw ervaringen.

Het uitgangspunt is steeds de vraag: "Hoe kunnen we vanuit die innerlijke stilte creativiteit ontwikkelen om samen de grote uitdagingen voor onze tijd aan te gaan?"

 

Een creatiecirkel

Op het einde van de bijeenkomst wordt elke deelnemer uitgenodigd om een intentie (iets wat er op dat moment leeft) in de cirkel neer te zetten (luidop of innerlijk). Via de opgebouwde stille kracht geven de aanwezigen via de gezamenlijke geestkracht vorm aan die intenties.schema intuitieve ontwikkeling

Kies een Walk-in in jouw regio

Klik op de locatie in de kaart voor data en inschrijving. 
Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus-Intuïtie vzw, die het belangrijkste onderdeel  uitmaakt van het Timotheus Project, is een gespecialiseerde vormingsinstelling, erkend door het Vlaams ministerie van cultuur. Al meer dan 25 jaar zijn we actief op het gebied van de niet-formele educatie. We leggen ons toe op intuïtieve ontwikkeling, bewustzijnsverruiming, persoonlijke groei en levensverdieping.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Privacy verklaring >