Active Community Membership

  • Je engageert jezelf om op je eigen manier blijvend te werken aan je groeiproces in verbinding en respect met anderen.
  • Je draagt zorg voor je omgeving, je gemeenschap, de wereld en de aarde op een manier die verbonden is met je innerlijke ontplooiing.
  • Je mediteert regelmatig in functie van je mogelijkheden en behoeften.
  • Je neemt, wanneer je kan of wenst, deel aan een plaatselijke Sit-in, Walk-in en/of een maandelijkse Gathering.

Wat mag je verwachten?

Wie zich verbindt met het Active Community Project mag het volgende verwachten:

  • Iedere week ontvang je een ‘inspiratietekst’ in je mailbox.
  • Je ontvangt uit de eerste hand wat er gebeurt in je streek rond dit project en je wordt betrokken bij de verdere ontwikkelingen omtrent vernieuwd actief burgerschap.
  • Je krijgt een platform ter beschikking, waarin jij je kunt verbinden en kunt communiceren met andere geëngageerden in het Active Community Project.
  • Je maakt expliciet deel uit van een grotere groep van mensen die daadwerkelijk hun bijdrage willen leveren in een wereld in transitie.

Wil je aansluiten bij dit netwerk?

Je kan gratis Active Community Member worden. We zijn ondertussen als kleine beweging met zo'n 100 deelnemers die zich engageren om regelmatig te mediteren en het eigen groeiproces voldoende plaats te geven in je leven. Een goed begin! De volgende maanden zullen we nog meer initiatieven nemen om nog meer mensen te mobiliseren voor dit nieuwe project.

Informatie en uitwisseling

Ben je Active Community Member, dan kan je deelnemen aan een uitwisselingsplatform (Slack-platform). Via dit platform krijg je actuele informatie over activiteiten en inspiratie betreffende actief burgerschap. Je kan zelf teksten plaatsen, feedback geven of vragen stellen. Onderaan de inspiratiemail, die ja als Active Community Member elke week krijgt, kan je intekenen op het Slack-platform.

Je vind hier tevens alle oefeningen van de laatste Gatherings en teksten die je tot nadenken helpen in deze tijden van transitie.schema intuitieve ontwikkeling


ons aanbod

Je vind hier op chronologische volgorde de lijst van alle activiteiten binnen het Active Community Project.Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus-Intuïtie vzw, die het belangrijkste onderdeel  uitmaakt van het Timotheus Project, is een gespecialiseerde vormingsinstelling, erkend door het Vlaams ministerie van cultuur. Al meer dan 25 jaar zijn we actief op het gebied van de niet-formele educatie. We leggen ons toe op intuïtieve ontwikkeling, bewustzijnsverruiming, persoonlijke groei en levensverdieping.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Privacy verklaring >