Active Community Project

Wanneer mensen zich verbinden met elkaar, staan ze sterker. Ze ontwikkelen meer veerkracht. Onderzoek heeft aangewezen dat ‘een getuige’ hebben voor je projecten, plannen en dromen de kans tot slagen verdrievoudigt.

In het Active Community Project zijn we elkaars getuigen en bevragers. We zijn elkaars hefboom om sneller nieuwe stappen te durven zetten op weg naar ons waarachtig geluk. We dragen samen met anderen meer zorg voor onze omgeving. We verbinden ons met een ruim netwerk van tochtgenoten.

Actief Burgerschap

Wie zich engageert in het Active Community Project verbindt zich vanuit de stilte met zijn buurt, zijn streek. Het is een nieuwe vorm van actief burgerschap. We dragen hier in verbinding met anderen zorg voor de wereld die ons omringt, de aarde die om heling vraagt, de mensen die zoekende zijn in deze moeilijke transitietijden.

Activiteiten

Er worden over heel Vlaanderen bijeenkomsten georganiseerd. Zo zijn er Sit-ins (meditatiebijeenkomsten in huiselijke kring), Walk-ins (wandelmeditaties in de natuur) en Gatherings (regionale thema-avonden in meditatie en transformatie).

Active Community Member

Wil je deel uitmaken van het Active Community Project?schema intuitieve ontwikkeling


ons aanbod

Je vind hier op chronologische volgorde de lijst van alle activiteiten binnen het Active Community Project.

Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus-Intuïtie vzw, die het belangrijkste onderdeel  uitmaakt van het Timotheus Project, is een gespecialiseerde vormingsinstelling, erkend door het Vlaams ministerie van cultuur. Al meer dan 25 jaar zijn we actief op het gebied van de niet-formele educatie. We leggen ons toe op intuïtieve ontwikkeling, bewustzijnsverruiming, persoonlijke groei en levensverdieping.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Privacy verklaring >