logo
U bent hier: Timotheus Intuïtie > Agenda > Gathering
Gathering

                                                                                                                                              INSCHRIJVEN

Gathering betekent: verzamelen, oogsten. Het staat hier voor het bundelen van onze krachten en daardoor het verwezenlijken van groei in onszelf en de samenleving.

In een Gathering (1 keer per maand in je regio) werken we een drietal uurtjes meestal tussen 19.30 u en 22.30 u. Een ervaren lesgever begeleidt de Gathering.

Wat mag je verwachten?

Tijdens een Gathering werken we na de meditatieve oefening en een korte pauze rond een specifiek thema. De centrale vraag tijdens deze avond is:

“Hoe kunnen we op een nieuwe manier de hinderpalen en uitdagingen in ons leven gebruiken als een hefboom om dieper te groeien?”

Wat zijn de thema's?

We zoeken samen naar creatieve en eenvoudige antwoorden voor onszelf rond thema’s als:

  • zingeving
  • relaties
  • opvoeding
  • gezondheid
  • werk
  • ecologie
  • wereldvrede
  • maatschappelijke betrokkenheid.

Als ‘Hoeders van onze omgeving’ ondersteunen we elkaar ieder op zijn/haar weg en dragen we samen meer zorg voor onze buurt, ons dorp, onze stad, onze streek. De thema’s en webinar voor elke maand worden telkens aangekondigd op onze website en in de e-nieuwsbrief.

 

                                                                                                                                               INSCHRIJVEN

 

Thema’s voor de volgende maanden.

 

 

Januari - Hoe zorg je dat je intenties  voor het nieuwe jaar daadwerkelijk uitkomen


Elk jaar hoor ik mensen enthousiast en vol overtuiging met elkaar praten over hun voornemens voor het nieuwe jaar. Maar heel snel zijn de intenties vergeten en komt er niets van in huis. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat onze intenties maximaal kans maken om werkelijkheid te worden?

 

Februari  - Hoe ga je om met je angst en je angstemoties?


Angst is een fysiologische toestand die gekenmerkt wordt door lichamelijke, cognitieve, emotionele en gedragscomponenten. Angst kent verschillende gradaties. Voorbeelden van mildere vormen zijn: ‘je niet op je gemak voelen’, onrust en bezorgdheid. ... Angst is niet alleen vervelend, het heeft ook een belangrijke positieve functie: Angst (vrees) helpt dieren (en ook mensen) gevaarlijke situaties te herkennen en is cruciaal om te overleven.

 

Maart - Jezelf energetisch beschermen


We leren verschillende methoden en invalswegen om jezelf af te schermen. Extra aandacht zal gegeven worden aan de energetische bescherming gedurende de nacht. Een slechte nachtrust heeft namelijk bijna steeds te maken met een onvoldoende energetische bescherming gedurende de nacht.

 

NIEUW

De ACPro-kaart, een jaarabonnement om een onbeperkt aantal Gatherings te volgen. De kaart is 365 dagen geldig vanaf de datum van betaling. Vraag je kaart hier aan vanaf 1 januari 2018.

 

Voordelen

  • Je hoeft je niet meer voor elke Gathering apart in te schrijven.
  • Je betaald voor 12 Gatherings slechts 13,25 euro per Gathering.

 

KAART

IN JOUW REGIO

IN JOUW REGIO

Gatherings vinden plaats over heel Vlaanderen en in Brussel.

Klik op de locatie in de kaart voor alle data en inschrijving.