logo
U bent hier: Timotheus Intuïtie > Agenda > Gathering
Gathering

                                                                                                                                              INSCHRIJVEN

Gathering betekent: verzamelen, oogsten. Het staat hier voor het bundelen van onze krachten en daardoor het verwezenlijken van groei in onszelf en de samenleving.

In een Gathering (1 keer per maand in je regio) werken we een drietal uurtjes meestal tussen 19.30 u en 22.30 u. Een ervaren lesgever begeleidt de Gathering.

Wat mag je verwachten?

Tijdens een Gathering werken we na de meditatieve oefening en een korte pauze rond een specifiek thema. De centrale vraag tijdens deze avond is:

“Hoe kunnen we op een nieuwe manier de hinderpalen en uitdagingen in ons leven gebruiken als een hefboom om dieper te groeien?”

Wat zijn de thema's?

We zoeken samen naar creatieve en eenvoudige antwoorden voor onszelf rond thema’s als:

  • zingeving
  • relaties
  • opvoeding
  • gezondheid
  • werk
  • ecologie
  • wereldvrede
  • maatschappelijke betrokkenheid.

Als ‘Hoeders van onze omgeving’ ondersteunen we elkaar ieder op zijn/haar weg en dragen we samen meer zorg voor onze buurt, ons dorp, onze stad, onze streek. De thema’s en webinar voor elke maand worden telkens aangekondigd op onze website en in de e-nieuwsbrief.

 

                                                                                                                                               INSCHRIJVEN

 

Thema’s voor de volgende maanden.

 

Maart: Jezelf energetisch beschermen

We leren verschillende methoden en invalswegen om jezelf af te schermen. Extra aandacht zal gegeven worden aan de energetische bescherming gedurende de nacht. Een slechte nachtrust heeft namelijk bijna steeds te maken met een onvoldoende energetische bescherming gedurende de nacht.
 
 

April: Op een nieuwe manier omgaan met je innerlijke criticus

Iedereen herkent de Innerlijke Criticus. Hij fluistert, jammert, scheldt en houdt ons eronder. Hij beïnvloedt onze gedachten en ons gedrag, en weerhoudt ons ervan om actie te ondernemen. 
Hoe kunnen we onze Innerlijke Criticus herkennen en begrijpen? Hoe  kunnen we een 'Criticusaanval' hanteren, En wat zeer belangrijk is: hoe kan de Innerlijke Criticus een intelligente, alerte en ondersteunende levenspartner worden die vruchtbaar met ons samenwerkt.
 

Mei : Maak in je agenda een zee van tijd vrij.

We leren je op deze avond surfen op de golven van de tijd. Tijdsurfen bestaat uit zeven aanwijzingen die natuurlijk aanvoelen. Je leert hoe je op je intuïtie kunt vertrouwen bij de keuzen van wat je gaat doen. Vanuit deze benadering ontstaat een innerlijke rust die je telkens opnieuw laat voelen: ik heb de tijd.
 

Juni:  Mislukking als nieuwe kans

Hoe Leren we van onze mislukkingen en polen we ze om tot nieuwe kansen in ons leven? Een crisis kan een innerlijk venster worden die plots voor ons opengaat. Mislukken helpt ons om onszelf in de diepte te leren kennen en meer te leven vanuit onze essentie. Hoe sterken mislukkingen onze innerljike veerkracht aan en hoe leren we met een mislukking leven als nieuwe kans en perspectief tot zinvoller leven?

 

NIEUW

De ACPro-kaart, een jaarabonnement om een onbeperkt aantal Gatherings te volgen. De kaart is 365 dagen geldig vanaf de datum van betaling. Vraag je kaart hier aan vanaf 1 januari 2018.

 

Voordelen

  • Je hoeft je niet meer voor elke Gathering apart in te schrijven.
  • Je betaald voor 12 Gatherings slechts 13,25 euro per Gathering.

 

KAART

IN JOUW REGIO

IN JOUW REGIO

Gatherings vinden plaats over heel Vlaanderen en in Brussel.

Klik op de locatie in de kaart voor alle data en inschrijving.