logo
U bent hier: Epeca > Agenda > Manama Leader
MAster na MAster leader

                                                                                                                                                      inschrijven

Nadat je het traject van Psycho-energetisch master practitioner of master coach hebt afgelegd, kan je je verder bijscholen tot psycho-energetisch master leader. Het accent ligt op het ontwikkelen van psycho-energetische vaardigheden voor alle mensen die groepen (bijv. een organisatie, een team, een bedrijf of een school) psycho-energetisch willen leren aansturen. De opleiding tot ‘psycho-energetisch master leader’ loopt over twee jaar, een A en een B jaar die telkens alternerend worden aangeboden en die je in willekeurige volgorde kan doorlopen. Het telt ieder jaar een startdag, 2 leadership-weekends, 1 leadership-trainingsdag,  4 trainingsnamiddagen, 4 supervisieavonden en een evaluatiedag.

Bij de leadership-weekends worden vaardigheden en modellen aangereikt voor het begeleiden van groepen. Tijdens de leadership-trainingsdag worden die vaardigheden verder ingeoefend.

Tijdens de trainingsnamiddagen worden de leadership-vaardigheden geoefend. Die avond is er supervisie in kleine groep. Dit geeft je de kans om jouw eigen proces toe te lichten of persoonlijke feedback te ontvangen van de andere deelnemers.

Je brengt na elk weekend verslag uit over je ervaringen en leerpunten. Jouw vorderingen bespreek je regelmatig tijdens de supervisiebijeenkomst. 

Doorheen het jaar zijn in het opleidingstraject twee bijkomende individuele coaching-momenten voorzien met een staflid rond je persoonlijke vorderingen doorheen de opleiding.

In kleine maandelijkse huiswerkgroepen worden de verslagen van de weekends besproken, de aangeleerde vaardigheden ingeoefend en ondersteun je elkaar in jullie proces. Deze groepen vorm je samen met je collega cursisten tijdens of direct na de startdag.

 

Certificaat:

Je ontvangt een certificaat, indien je naast het volgen van de twee cursusjaren en een positieve evaluatie, een publieke presentatie verzorgt en een schriftelijk verslag maakt van een psycho-energetisch project, dat je zelf met een groep hebt afgelegd.

 

Deelnamevoorwaarde:

Het certificaat van ‘Psycho-energetisch Master Practitioner’ of 'Psycho-energetisch Master Coach' behaald hebben.

 

Wanneer:

Je vind de data en de lesthema's als je via 'inschrijven', je groep naar keuze en dan 'cursusschema' aanklikt.

 

Waar:

De Kluizerij (Aalsterse dreef 1, Affligem)

 

Cursusprijs:

1.899 euro (1.825 euro bij betaling voor 15/7)
(inclusief 2 individuele supervisiegesprekken, cursusnota’s, maaltijden en koffiepauzes)

 

Nota:

Contacteer het secretariaat voor een alternatief betalingsplan indien het moeilijk is om de bijdrage in éénmaal te betalen.

 

Opties:

Indien je wenst te overnachten tijdens de 2 weekends in De Kluizerij, maak je keuze:
-    in tweepersoonskamer met ontbijt: 70 euro
-    in single kamer met ontbijt: 120 euro

 

inschrijven