logo
U bent hier: Epeca > Agenda > Manama Coach
MAster na master coach

Nadat je het traject van Psycho-energetisch master practitioner of master leader hebt afgelegd, kan je je verder bijscholen tot psycho-energetisch master coach. Het accent ligt op het coachen en aanwakkeren van multi-dimensionele vaardigheden bij anderen, zowel individuen als organisaties. De manama-opleiding tot ‘psycho-energetisch master coach’ loopt over twee jaar, een A en een B jaar die telkens alternerend worden aangeboden en die je in willekeurige volgorde kan doorlopen. Het telt ieder jaar een startdag, 2 coaching-weekends, één coaching-trainingsdag,  4 trainingsdagen, 4 supervisieavonden en één evaluatiedag. 

Bij de coaching-weekends worden vaardigheden en modellen aangereikt voor het begeleiden van anderen. Tijdens de coaching-trainingsdag worden die vaardigheden verder ingeoefend met een interne of externe coachee.

Tijdens de trainingsdagen worden de coaching-vaardigheden geoefend. Die avond is er supervisie in kleine groep. Dit geeft je de kans om jouw eigen proces toe te lichten of persoonlijke feedback te ontvangen van de andere deelnemers.

Je brengt na elk weekend verslag uit over je ervaringen en leerpunten. Jouw vorderingen bespreek je regelmatig tijdens de supervisiebijeenkomst. 

Doorheen het jaar zijn in het opleidingstraject twee bijkomende individuele coaching-momenten voorzien met een staflid rond je persoonlijke vorderingen doorheen de opleiding.

In kleine maandelijkse huiswerkgroepen worden de verslagen van de weekends besproken, de aangeleerde vaardigheden ingeoefend en ondersteun je elkaar in jullie proces. Deze groepen vorm je samen met je collega cursisten tijdens of direct na de startdag.

Tijdens de opleidingsperiode dien je stage-uren te lopen: minimum 100 uren buitenshuis en 100 uren binnenshuis, eigen aan de Europese en internationale normen.

 

Certificaat:

Je ontvangt een certificaat, indien je naast het volgen van de twee cursusjaren, het voltooien van stage-uren en een positieve evaluatie, een publieke presentatie verzorgt en een schriftelijk verslag maakt van een psycho-energetisch project rond coaching.

 

Deelnamevoorwaarde:

Het certificaat van ‘Psycho-energetisch Master Practitioner’ of ‘Psycho-energetisch Master Leader' behaald hebben.

 

Wanneer:

Je vind de data en de lesthema's als je via 'inschrijven', je groep naar keuze en dan 'cursusschema' aanklikt.

 

Waar:

De Kluizerij (Aalsterse dreef 1, Affligem)

 

Cursusprijs:

1.899 euro (1.825 euro bij betaling voor 15/7)
(inclusief 2 individuele supervisiegesprekken, cursusnota’s, maaltijden en koffiepauzes)

 

Nota:

Contacteer het secretariaat voor een alternatief betalingsplan indien het moeilijk is om de bijdrage in éénmaal te betalen.

 

Opties:

Indien je wenst te overnachten tijdens de 2 weekends in De Kluizerij, maak je keuze:
-    in tweepersoonskamer met ontbijt: 70 euro
-    in single kamer met ontbijt: 120 euro

 

Inschrijven: 

Contacteer hiervoor het secretariaat via info@timotheus.org