Sit-in

  •     Wil je groeien in bewustwording?
  •     Wil je graag nog beter leren mediteren?
  •     Wil je graag mensen uit je streek ontmoeten?
  •     Wil je graag even tot rust komen en ontspannen?
  •     Wil je jouw leven een nieuwe duurzame wending geven?
  •     Wil je jouw dagelijks leven de balans geven die je nodig hebt?
  •     Wil je energetische ondersteuning voor je persoonlijke  intenties en projecten
  •     Wil je graag op een nieuwe manier je steentje bijdragen aan een wereld in transitie?

Gun jezelf dan in een Sit-in tijd en ruimte om bij jezelf te komen.

Rust- en stiltebeleving

Een Sit-in is een uitnodigend ervaringsmoment van rustgevende en opladende stilte. Deze worden georganiseerd op zoveel mogelijk plekken in Vlaanderen. Zo’n bijeenkomst bestaat uit een relatief kleine groep van mensen. Die duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Hierin maken we eerst tijd om te mediteren en de stilte te beleven. Daarna is er ruimte om ervaringen te delen bij een kopje thee en meegebrachte versnaperingen.

Een Sit-in vindt meestal plaats in de huiskamer van de Sit-in-facilitator. Deze begeleider is opgeleid in en heeft ervaring met meditatie en innerlijke groei. Je betaald 5 euro ter plaatse als steun aan het Active Community Project en bijdrage in de kosten (verwarming, drank).

Voor iedereen toegankelijk

Een Sit-in is open voor zowel de totale beginner als voor een benieuwde gevorderde beoefenaar. Vertrekkend vanuit de eenvoudige ademhaling, zit-en-zijnstechnieken en het maken van klanken, bieden we ook verschillende rijkere vormen van meditatie aan die telkens leiden naar de innerlijke stilte, de leegte. Het uitgangspunt is steeds de vraag: "Hoe kunnen we vanuit die innerlijke stilte creativiteit ontwikkelen om samen de grote uitdagingen voor onze tijd aan te gaan?"

Een creatiecirkel

Op het einde van de bijeenkomst wordt elke deelnemer uitgenodigd om een intentie (iets wat er op dat moment leeft) in de cirkel neer te zetten (luidop of innerlijk). Via de opgebouwde stille kracht geven de aanwezigen via de gezamenlijke geestkracht vorm aan die intenties.schema intuitieve ontwikkeling

kies een sit-in in jouw regio

Klik op de locatie in de kaart voor data en inschrijving. 
Volg ons

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!Over ons

Timotheus-Intuïtie vzw, die het belangrijkste onderdeel  uitmaakt van het Timotheus Project, is een gespecialiseerde vormingsinstelling, erkend door het Vlaams ministerie van cultuur. Al meer dan 25 jaar zijn we actief op het gebied van de niet-formele educatie. We leggen ons toe op intuïtieve ontwikkeling, bewustzijnsverruiming, persoonlijke groei en levensverdieping.Contactgegevens

Timotheus-Intuïtie vzw
Administratief Centrum:
Jaak De Boeckstraat 73 bus 2 - (DE KRING)
2170  Merksem

Tel.: 03 644 06 60
E-mail: info@timotheus.org

Privacy verklaring >